lørdag 4. juli 2009

Sista veckan...

Titta så fint Edelweisen blommar! :)

Tydligen så trivs Edelweisen lika fint i vår trädgård som uppe i alperna.

Jag har inte bloggat på en vecka. Vi har fått oroliga telefoner med frågan om vi lever. Det gör vi ;)
- Men med värme på över 30 grader i evigheter, jobb och svårigheter med attfå sova efter nattvakter så har det inte blivit någonting av med bloggandet.

Här kommer en kort uppsummering av vad som har skett sista veckan:

Terje har lånat en Mc från en körskola :)

Idag har vi tvättat min bil ("vi" som i att maskinen gjorde tvättandet, vi stog utanför och tittade) . Det behövdes :)

Therese övernattade hos Melissa i natt. Dom leker så fint och har det jätte kul tillsammans. Vi har nu bestämt att dom skall övernatta oftara hos varandra. Nästa gång blir det Melissa som får komma hem till oss och övernatta :)

Igår kom äntligen en MYCKET efterlängtad regnskur!! Hurra!! Det var ett riktigt åskoväder, som turligt nog inte gick rakt över oss. Det hade varit 2000 blixtar på en timme kunde man läsa i tidningarna idag, och temperaturen sjönk snabbt med 11 grader (skönt!!).

Rosen och pionen vid entreèn blommar :)

Jag har jobbat nattvakter den här veckan. Det har varit helt hopplöst jobbigt att försöka sova på dagarna. Det här kortet är tagen på tisdag. Men det var ännu varmare på onsdagen (34 grader ute och 29 grader inne). Fint och varmt sommarväder är alltså pyton för en nattvakt. Regn är däremot helt toppen.

Tamina har haft irriterade ögon av flugorna (svullen under ögat på bilden). Hon hade gått två dagar utan flugpanbandet på. Men det gick snabbt bort efter att jag hade sjölt med destilerat vatten i några dagar. Nu går hon med flugpanbandet på grimman varje dag.

1 kommentar:

Lilla Kattis sa...

Ja, jag har ju börjat fundera om ni försvunnit helt från denna jord. ;) Här blev vädret sämre - precis lagom till vår semester. Gör mig dock ingenting, hoppas det fortsätter ännu sämre! Ha ha ha! Man får va så elak ibland. ;) Kram!