tirsdag 18. august 2009

Dags att börja blogga igen

Ja, som ni har märkt så har det inte skrivits så mycket av mig på bloggen i sommar. Det har att göra med att min form inte har varit så bra. Det känns lite bättre nu, men fortfarande långt från bra.

Det blir därför en kort snabb resyme från veckorna 31-32

Första härliga kortet är från middagen vi hade i Bringåsen i yranveckan. 20 personer och tre hundar. En lyckad kväll :)

Moffa och Therese eldade lite på kvällen...

Och Terje balanserade lite på dom här stockarna. Det gick inte så bra. Här visar Therese vart pappa ramlade ;)

Hos mormor har Therese en docka som gammelmormor sydde matchande kjolar till (och barbidockorna fick en mängd vackra virkade hattar och kläningar).

Vi var i Östersund i en vecka. När vi kom hem dröjde det bara någon dag så fick vi besök av Hanna, Marcus och lilla söta Ester. Har tyvär inte ett enda kort från deras besök - vilket också avspeglar vilken "topp form" jag var i... det var ironi för er som inte fick med er det ;)

5 augusti var jag med på temakväll om hästens anatomi, som Vestby Hesteklubb arrangerade. Det var en equiterapeut som jag har andvändt på Tamina några gånger tidigare som höll föredraget. Vi hade tur med vädret och satt ute på ridbanan och fick undervisning med hjälp av en riktig häst (klicka på bilden så ser ni hur fint hästen var ritad(!) på med olika färger för att visa skelettet och några senor).

Så kom helgen och vi fick besök av Cecilia och Björn. Vi drog til Jeløya och badade (läs: Therese badade med Cecilia och Björn), och Cecilia red på Tamina. En fin helg, bara så synd att gästerna glömde alla sina skor här.

Är enig med Sara (i det hon skrev på Bringåsbloggen), det är kul med besök från nära och kära - specielt som vi bor så långt ifrån familjen och vänner. Känns också bra att ha lite bättre plats till att ta emot gäster nu som vi bor lite större.

1 kommentar:

Cia sa...

Vi hade en så himla mysig helg hos er tycker jag. Med badning, sight seeing, ridning, våfflor, cykeltur och pizza och massor av mys.

Skor har vi fått nya av Björns lillebror. Fina skor dessutom, så vi klarar oss ett tag. =) Skönt att det finns folk som har möjlighet att förbarma sig över samhällets skolösa befolkning. (Läs: Cecilia och Björn).
Nu tillbaka på jobbet efter en grymt rolig kurs på Wången för eliten inom Islandshästvärlden. Mycket ridning och mycket fest och mycket glada människor.

Är otroligt nöjd med årets semester. Kram till dig vännen och hälsa Therese, Terje och Tamina från mig.