søndag 5. desember 2010

Julmarknad på Ramma gaard i Hvitsten


Idag har vi varit på julmarkad på Ramme gaard som ligger nere i Hvitsten (Vestby) - Jag, Terje, Therese, Tuva, mamma, Emma, Sara, Thomas och Sebastian. Det var jätte mysigt,lite  typ Jamtli-kännsla. Vi tittade i dom olika stånden. Provsmakade lite choklad, tittade på konstutställningen, klappade åsnorna (tittade inte på dom andra djuren men det finns hästar, grisar, kor och grisar på gården), Therese testade den roliga "karusellen" och Sebastian red en runda på ponnyridningen. Hela tiden dalade snön ner så fint. Härlig stämning :)

Den roliga snurran, som snurrades upp för hand och så släpptes den och gungan snurrade runt stolpen i full fart. Jätte kul tyckte Therese :)

Emma, mamma och Sara
Vinterfin Emma
Jag och Tuva. Baby björn selen går nog inte att använda så länge till. Det står att modellen vi har är upp till 11 kilo, och det har ju Tuva passerat. Skulle absolut behövt någon ny typ av bärsele... Skall nog fråga mig runt lite bland vänner och bekanta vad dom rekomenderar (man vill ju inte gärna köpa någonting som är svårt att bära med).
Sebastian red en ponny han tyckte var väldigt snabb
Två söta åsnor med små täcken stog i en liten hage så att man fick klappa dem :)
Sebastian matar åsnan
Tuva och Terje
Glad Tuva (om än lite snorig ;))

Ingen kommentarer: