søndag 1. januar 2012

En låååång biltur hem till Vestby

Paus på Coop i Särna
Idag har vi tillbringat en hel lång dag i bilen. Det var dags för hemresa, men tyvär inte bara för oss utan för halva Norge kunnde det verka som. Från Trysil var det kö, men den rörde på sig så det var inte så illa. När vi däremor kom ut på E6 så tog det stopp... Kännde mig lite avunskjuk på de som passade på att ta sig en lång promenad på motorvägen - dels för att dom kom sig snabbare fram och dels för att det hade varit skönt att röra på sig. Tre timmar och en kvart senare lossnade det upp, men då låg istället dimman tät. Jobbigt att behöva super-konsentrera sig för att se vägen i över en timme när man redan kört i 12 timmar. Men hem kom vi och fick packat ur bilen och allt. Tror aldrig att vi har använ så lång tid på att köra mellan Östersund och Vestby någon gång.

Therese och Tuva var jätte duktiga, men endast 30 minuters sömn och för mycket sittande i bilen gjorde sitt - så de sista två timmarna var Tuva kinkig (och väldigt arg i en halvtimme - skrek och var less). Då var det skönt att komma fram och gosa med sin pappa.

Här är lite bilder från vår pause i Särna (efter det tog batterierna i min mobil slut). Vi tog också en kort pause på en bensinstation strax före Elverum.

Lite varm cholklad
Tuva sprang fram och tillbaka med små barn-kundvagnar
Skönt att röra på sig :)

Ingen kommentarer: