mandag 1. mars 2010

Första tiden på sjukhuset

Vi har trivts jätte bra på sjukhuset, Det var stor förändring att ligga på SØF (Sentral Sykehuset i Østfold - Fredrikstad Sykehus) nu och i 2003. Dom har byggt om och gjort så att man bor kvar på samma avdelsning som man födde på. Framför allt så fick papporna stanna alla nätter den här gången (Terje fick bara övernatta en natt på sjukhuset när Therese blev född). Verkligen jätte skönt att vi fick den första tiden tillsammans alla tre. Skönt för oss bägge. Jag fick stöd och hjälp och Terje fick lära känna Tuva han också.

Vi vill också berömma personalen på avdelningen ("Normalenheten B2") som verkligen har tagit väl hand om oss - under födseln och efteråt.

Kusinerna, Mishelle och Tuva :)

Samtidigt som vi låg på sjukhuset var även Mishelle där (i våningen under oss). Hon hade varit tvungen att åka in på grund av starka smärtor. Stackars lilla Mishelle...

Man orkar ju knappt förstå och änn mindre riktigt akseptera att Mishelle snart kommer att somna in. Men att hon i tillägg skall behöva plågas av starka smärtor är jobbigt både för henne själv och för familjen runt henne. Vi lider verkligen med Vidar och Zulema.

På lördagen var Mishelle och onkel Vidar upp till oss på B2-avdelningen och hälsade på. Mishelle fick hälsa på Tuva och lekte lite med Tuvas rosa elefant (som Therese har köpt till sin lillasyster). Så fick onkel Vidar sitta med Tuva i famnen medan jag och Mishelle gick på upptäcktfärd ute i korridoren.

Senare på lördagen fick vi också besök av moster Emma. Emma hade varit hos på besök Sara, Thomas och Sebastian i Krokstrand och tog svängen inom Fredrikstad på vägen hem(!) till Vestby. Tuva charmerad snabbt mostern genom bland annat att se så här söt ut.
- Ber hon aftonbön? ;)

Ingen kommentarer: