mandag 1. mars 2010

Vi åker hem :)

Roligt kort av Tuva i bilbarnstolen.
- Trollunge med tomteluva ;)

Söndag 28 februari - på Maria-dagen - åkte vi hem från sjukhuset.

Både jag och Tuva åt lunch på sjukhuset innan vi åkte hem. Jag fick grillat kycklinlår med sallad och Tuva fick lite morsmjölkerättning. Så kunnde vi dra mätta och nöjda hem med bilen. Tuva sov hela vägen som en liten ängel.

Vi har fått köpa den här fina bilbarnstolen begangnat av Tor och Sigrid, som Kevin har haft. Den har ett "stativ" som sitter fast i bilen och så kan man enkelt "knäppa" fast/lös bärdelen. Väldigt lättsamt och praktiskt när man f.ex. skall en snabb tur inom affären och Tuva sover.

På vägen hem hämtade vi en väldigt ivrig och stolt storasyster på Kjenn. Så mån om att genast hjälpa till massor med lillasyster. Vår härliga "stora" tjej. Skönt att ha familjen samlad, kunna sova i sin egen säng och slappna av ordentligt :)

Väl hemma möttes vi av doften av nybakad kaka och ett nystädat vardagsrum. Härligt! Mostern lagade sedan också middag och en kladdkaka. Mums!

Therese hjälpte till med att klä av Tuva ytterkläderna när vi kom hem och hon blev med pappan och bytte den första bajsblöjan under eget tak. Och satt senare på kvällen med Tuva på famnen när lillasyster sov.

Vi har gjort ett lite provisoriskt skötbord åvanpå vår vita byrå i sovrummet. Den är dock lite för låg (känns i ryggen), så vi funderar på att göra en påbyggnad - med plats för förvaring under (det kunnde ju f.ex. vara praktiskt att kunna ha blöjor där).

Ps. Bättre sent än aldrig. GRATTIS alla Maria-tjejer med dagen som var igår. Ds.

Ingen kommentarer: