fredag 26. mars 2010

Tuva är 1 månad gammal idag - och Therese har fått påsklov :)

Therese och Tuva på tur!

Både igår och idag har Tuva och jag hämtat storasyster på skolan. Igår var min första riktiga promenad med vagnen. Bäckenet börjar kännas bättre nu och det är skönt att kunna röra på sig igen. Planen är att sätta igång lite lungt med att promenera - och om en stund starta lite smått med att rida igen(!!).

Therese gillar att köra barnvagnen hem från skolan. Idag tog vi den lite längre vägen mot Krusebyveien (dit Emma flyttar snart) och runt Moradammen på väg hem. Det var skönt ute fast det duggregnade lite. Har inte hittat regnskyddet som vi hade till vagnen när Therese var liten. Måste nog investera i ett nytt regnskydd - och snart måste vi ha ett insektsnät också.

Therese har gjort påskpynt i skolan. Terje och jag har fått jätte söta påskkort och idag hade Therese med sig "påsk-krasse" hem. Jätte fiffigt gjort - med en fin kyckling på en glasspinne häftad fast i en avklippt mjölkkartong klädd med grön filt.

Krassen behöver att växa på sig lite innnan vi provsmakar den. Therese är lite tveksam till hur gott det är att äta - men när det är egenodlat så smakar det säkert bra tror jag :)

GLAD PÅSK... eller God Påske som man säger här i Norge.

Till sist några söta kort på Tuva från igår. Hon är så härlig, vår lilla baby. Knubbig och god :)





Ingen kommentarer: