fredag 28. september 2007

Terjes bil är lagad

I går kunnde Jorms yngsta son, Hampus, fira sin 2 månaders-dag med en bild i tidningen (här taget från Östersunds Posten) :

"Den 27 juli fick Jonas Lissjanis och Anna Jonasson sin efterlängtade Carl Hampus Junior på Danderyds Sjukhus i Stockholm. Han vägde 2985 gram och var 47 cm. Stolt storebror är Hugo samt änglasyskonen Hampus och Jonna."

Jag har haft två fina dagar på skolan. Vi har startat ett nytt kurs om hur man kan tilrättalägga för lärande. I dag har vi pratat om passivitet och lärd hjälplöshet. Spännande.

I dag hämtade vi Terjes bil på verkstaden. Bägge hjullagren fram är nu bytt och så har bilen fått bromsklossar - det var ingenting(!!) kvar av de gamla bromsklossarna. Bara vi får köpt vinterdäck nu, så blir det riktigt bra. "Hela härligheten" på verkstaden gick på 4000 kr, vilket ändå var ganska billigt. Vi hade hört oss för på priser på olika verkstäder innan, och Hyundai verkstaden i Ås ville ha 7000 kr.

En ganska dyr vecka... specielt som jag också har köpt tre nya skolböcker (för 800 kr) den här veckan, och så var det ju Taminas tandbehandling + mediciner och salva mot muggen.

Jag har ledigt hela helgen, super skönt! Jag har dock massor "skol-relaterat" att läsa (bland annat de nya böckerna). I morgon skall Therese leka på Kråkeslottet lekeland tillsammans med Melissa. Dom har pratat i telefon med varandra idag och planerat allt dom skall leka med ;)

Ingen kommentarer: