fredag 22. mai 2009

MC Drømmen del II


Hei folkens,

Har vært å sett på ny MC. Legger ved et bilde her, og siden jeg fikk så mange tilbakemeldinger sist, håper jeg på gode råd og tips nå også. Dette er en Yamaha Fazer 600, 2007 modell. Bildet ovenfor er av MC'en jeg vurderer, og bildet nederst er slik den vil se ut med "Top-box" og ryggstøtte for passasjeren.

7 kommentarer:

Cia sa...

Oj då. Den såg lite häftigare ut än den gröna, men inte så klumpig. Du måste ju skaffa sådant där ryggstöd så att Anna kan åka bak. hur mycket kostar denna skapelse då? Och hur fort kan den gå =)? Vad kostar den att försäkra? Sådant spelar ju in i beslutet. Kram C

Lilla Kattis sa...

Mycket bättre än Ninjan!! ;) O jag håller med Cia om att den är snyggare också. Förmodligen kan både mamma o svärmor sova tryggare med den här än med den andra. :P Ha ha!

Unknown sa...

Han som jag åkte motorcykel med i slutet av tonåren dök upp förra lördagen på sin skit snygga hoj.Man kanske ska börja att sitta upp på bönpallen igen. KANSKE det är sista chansen.

Anna Andersson sa...

Gillar också den här bättre. Men så är den ju också tre gånger så dyr (eller i alla fall 2,5 gånger).

Har diskuterat med Terje idag om att han skall sluta röka - och då få köpa sig MC.

Mamma: passa på att åka lite! :)

Shadowrider sa...

Forsikring er 1500,- / år. HVor fort den kan gå spiller vel ingen rolle???
Pluss at det er en perfekt skolesykkel (lett å bygge om).

Lilla Kattis sa...

Anna du är så grymt bra!! :D Det där med rökningen Terje, det borde va nåt att fundera på det! Om du slutar röka o lägger pengarna på hoj i stället så är det en riktigt god investering. ;)

Du, drömde jag det där med "Jag ska sluta röka när vi köper hus"? Hmm... Har bestämt för mig att en viss Herr Dahl sa nåt sånt jag. Kan det va cykeln som får dig att sluta? DO IT!

Cia sa...

Klart det spelar roll hur fort den kan gå, hehe....=) (Tolkas hur det vill). Nåja, det kanske inte spelar någon roll i det slutgiltiga beslutet, men det är ju en intressant faktor i det hela. Det är väl lite fartens tjusning man är ute efter när man skaffar en sådan hoj, missförstå mig rätt.

Gillar Annas ultimatum. Kan ju vara ett alternativ så gott som något för att sluta med den livsfarliga vanan (skaffa sig en ny livsfarlig hobby istället). Köp, köp, köp Terje....så ta gärna med mig u på en provtur sedan. Kramar C