mandag 14. september 2009

Mishelle är väldigt sjuk :(

Vi har jobbiga nyheter.

Thereses två-åriga kusin Mishelle är sedan fredag kväll inlagd på Rikshospitalet i Oslo. Hon har fått konstaterat minst tre hjärntumörer varav en är väldigt stor.

Det känns så ofattbart grymt, orättvist och overkligt. Vi känner så mycket mer Terjes bror, Vidar och hans fru Zulema.

Idag skall vi få veta vad slags tumörer det är vi/Mishelle har att kämpa mot och vad den vidare behandlingsplanen blir. Blandade kännslor runt det - skälvklart blir det skönt att få veta lite mer, men också ganska skrämmande.

Terje, jag och Therese skall få komma in till Riksen idag och besöka Mishelle (som ligger nedsövd).

Vi håller tummarna för att detta skall gå bra!!


Ps. Pappa Vidar har bloggat lite om Mishelles sjukdom på deras hemsida, http://zuvi-info.blogspot.com Ds.

Ps. kortet är taget för två veckor sedan, när Mishelle skolades in på dagis Ds.

3 kommentarer:

Sara sa...

En förälders värsta mardröm, fruktansvärt och ofattbart att det händer. Även om vi inte känner familjen (förutom det vi sett via er blogg) så berörs man själklart som förälder. Jag ska tänka och be för Mishelle och hennes familj och hoppas att allt ska gå bra. Styrkerkramar till er alla!

Cia sa...

Jag hoppas verkligen att allt går bra och att Mishelle rider ut denna stormen. Jag är med er och hela er familj under hela resan.

Hanna sa...

Helt otroligt, orättvist och hemskt!! som sagt kan man som förälder inte ens våga tänka tanken och vi skickar positiva tankar till er alla och framförallt Mishelle med familj! Mycket kärlek och hoppas att det går bra.