fredag 16. november 2007

Jag har fått examensuppgifterna... STRESSAD!

Det blev ingen skola för mig idag heller pga av den prickiga dottern. Nästa gång jag skall på skolan är i januari nästa år.



Therese har fått ännu mera vattenkoppor över hela kroppen. Mest på magen, bröstkassen och ryggen. Men också på tummen under foten, i hårbotten, halsen, bena ++. Stackars liten. Jag mins att jag bara hade 4-5 stycken när jag hade vattenkoppor. Terje hade dock massor, så hon brås kanske på honom där - för det är ju så att allt som är bra har Therese ärvt från mig... och det som eventuellt är mindre bra har hon ärvt från sin pappa... eller hur? ;) He he

Hon har ingen feber men vattenkopporna kliar (vi har köpt en spray på apoteket som skall kyla och dämpa klådan). Annars är formen bra. Idag har hon sett på Bröderna Lejonhjärta två gånger(!), ritat och målat. Terje har varit på möte med NAV (arbetsförmedlingen) och i skrivande stund är han på körskolan och håller en förstahjälpen kurs. Senare ikväll skall vi iväg en sväng på julbord med hästklubben (om vi får barnvakt).

Jag fick examensuppgifterna idag. Blev jätte stressad på en gång. Det är inte bara själva uppgiften som känns hopplöst jobbigt utan mycket av problemet är hur jag skall få skriva något över huvudtaget. Therese kommer inte att kunna gå på dagis hela nästa vecka, och med henne hemma får man inte läsa/skriva i lugn och ro. Det blir bara avbrytelser och irritation (vet det av erfarenhet). Får försöka komma undan och få starta lite på uppgifterna imorgon... Bara man kommer igång så kanske den värsta paniken lägger sig (hoppas, hoppas).

Ingen kommentarer: