lørdag 9. februar 2008

Här bakas, ordnas och fixas det inför morgondagen!

I morgon skall Therese ha stort barnkalas, så idag har vi förberett en del och nu ikväll har vi bakat tårt bottnar och chokladkakor. Men ännu är det en hel del kvar att göra, så det blir några timmars arbete imorgon.

Men vi har inte bara stressat. Vi har sett på Thereses nya film (Arthur) tillsammans. Sedan gick Therese och mormor ut på tur i skogen (var ute i 2 timmar), och jag red en härlig långtur med Tamina ner till Emmerstad (fjorden). Red lite på sandstranden och lät Tamina plaska och leka lite i vattnet. Solen värmde så skönt (det var ca 8 plusgrader), vattnet var stilla och blankt.

Den enda som inte fick sig en tur ut i det vackra vårvädret var Terje. Han skulle till Vinterbro för att köpa ny gaspatron till vår Sodastream. Kolsyran tog slut igår (bu hu... inget "bubbelvatten" till mig), och vi hade ju tänkt att göra läsk till kalaset imorgon. Men Vinterbrotunneln på E6 var stängd så det var kö... Så där fick Terje sitta i bilkö i en timme. Och när han väl kom fram så hade dom inga gaspatroner. Det var beställningsvara(!?!). Konstigt att dom inte har det på lager när dom säljer Sodastreamer "maskiner" och smaker.

Så en trist nyhet. Ida-hund mår inte bra. Hon fyller snart 14 år och är en gammal dam. Vi hoppas att hon blir bättre snart.

Ingen kommentarer: