onsdag 20. juni 2007

Thereses första rosett!

I lördags, på Vestby Hesteklubbs tävling, "startade" Therese på lilla shettisen Frida. Hon skrittade (med ledare) igenom en bana och fick sedan stolt motta en rosett :)

I måndags släpptes Tamina på bete i Garder. Där skal hon gå i 2 månader, men hon skal inte få helt ledigt, utan vi skall hålla igång med ridningen. I mitten av august är planen att delta på ännu en fälttrittävling, och de två följande helgerna arangerar Vestby Hesteklubb tävlingar (så det är bäst att hålla formen uppe). Var och tittade till Tamina igår. Hon hade tappat en framsko och fått en massa bitsår på rumpan. Det är tufft att vara häst ibland. Men snart blir hon (förhoppningsvis) "en av flocken".

Fick goda nyheter igår. Jag fick den praktik platsen som jag hade sökt på :) Tror det kommer att bli både intressant och lärorikt. Jag skal vara på en institution som driver med behandling av ungdomar med svåra beteendeproblem. Modellen har fått namnet Multifunktionell behandling på institution och i närmiljö – MultiFunC.

Till sist så skal jag hälsa från familjen Olsson (pappa, Ingegärd, Emma, Anders och Lisa), som är på semester i Italien. Dom hade kommit sig fram välbehållna fram till cavallino. Vi hoppas att dom får det bra i Italien. Skal bli kul att höra hur ni har haft det och se kort när ni kommer hem :)

Ingen kommentarer: