søndag 16. mars 2008

Stallvakt, vårsol, hus-spaning och bio besök

Det var en underbar morgon i stallet imorse. Jag har haft stallvakt hela helgen och var tidigt uppe för att fodra i dag. Här är en bild på två nöjda hästar som mumsar på sitt morgon-hö i vårsolen. Jag red en timmes tur efter att jag var färdig med stallarbetet.

Så har vi varit ute och spanat på ett nytt hus som ligger väldigt fint till på Pepperstad (det bostadsområdet vi redan bor på nu). Ett radhus som ligger mer i vår prisklass (jämnfört med huset i Garder, som vi förälskade oss i igår).

Huset ligger bredvis Wesselstua, kälkbacken, ett litet privat dagis, lekplats, många småbarnsfamiljer bor i området (många lekkamrater för Therese) och så känner vi flera som bor i närheten. Bland annat Tor & Sigrid.

Tor har födelsedag i dag!! Vi hurrar och grattar!! :)

Vi har också hunnit med en tur till Kroken och promenerat runt lite längs stranden och området runt där. En fin utflykt. Det var fullt med folk som grillade och solade sig.



















Efter all frisk luft åt vi lite skräpmat på McD och så gick vi på Bio i Moss och såg den nya animerade filmen om elefanten Horton. Det var tyvär ingen super bra film, det var vi ganska eniga i alla tre (men den var inte väldigt dålig heller).

Stannade för att titta på älven som rinner genom Moss på hemvägen. Det är imponerande vilka naturkrafter det är.

Ingen kommentarer: