torsdag 19. juni 2008

Vi har varit i Sverige idag

- Therese på Sverige shopping! :)

I dag har vi varit i Strömstad och hämtat ut mitt nya pass, samt beställt pass till Therese (Terje var med, så då passade vi på att få det gjort - bägge föräldrarna måste ju vara när man ansöker om pass till barn under 18 år).

Så var det shopping. Lite god dricka till midsommar firandet på Systembolaget. Ett nytt PC-spel till Therese på Rusta (Kalle Kunskap - ett lek och lär spel med både bokstäver, matte med mera). Tamina fick ny grimma, flugspray och lite kraftfoder på MyOne. Terje köpte hårtrimmare, hängmatta (med stativ), en liten yxa och cola-läsk essens till Soda Streamern och en regnmätare på Järnia... Och så en massa mat :)

I morgon kväll skall vi ha lite midsommar firande/ inflytningsfest. Tror inte det kommer så många gäster -då vi bestämde oss så sent för att ha fest, men det blir säkert trevligt.

- Emma, Therese och jag skall göra en midsommarstång i morgon

(Bilden med huset och midsommarstången är manipulerad).

- Vi skall i alla fall försöka göra vårt bästa för att sprida lite midsommar firande till norrmännen ;)

På lördag kommer Sara, Thomas och Sebastian på lunch och på kvällen skall vi hem till Vidar & Zulema och grilla. Det blir vårt första besök i deras nya hus, det skall bli spännande :)

Jag hade min sista vakt på praktiken idag. Nu återstår att få ihop uppgiften. Har en del knåpande kvar (tidskrävande), men 80 % av innehållet är färdigt.

Ingen kommentarer: