torsdag 27. desember 2007

Dom jämtländska bacillerna anfaller...

Ännu har inte dom jämtländska bacillerna smittat oss... Men stort sett alla runt omkring oss snufsar och hostar och har ont i halsen. Att inte Terje blivit sjuk än är ju en liten sensation. Han brukar ju få streptokocker (stavas?) varje gång han besöker Östersund.

- Men han måste däremot ringa till sin tandläkare, då en tand har gått sönder (tandvärk, inte kul alls).

Annars så har jag varit runt och shoppat på lite olika affärer idag. Bland annat en jätte snygg adventstake (på Granngårdens rea), lösviktsgodis för 3 kr/kg (till Thereses barnkalas i februari) och smakesenser till Soda Streamer`n (som Terje och jag fick i julklapp).

Ikväll skall vi äta middag på Gröngatanch så skall vi packa bilen. Vi har inte bestämt oss för vilken väg vi skall köra imorgon. Det står mellan att köra 60 mil över fjällen (Östersund-Åsarna-Vemdalen-Särna-Fulunäs-Trysil-Elverum-Oslo-Vestby) eller 70 mil på 45:an (Östersund-Sveg-Mora-Malung-Torsby-Kongsvinger-Oslo-Vestby). Vägen över fjällen är ganska svängig och har få bra rastplatser (med tanke på att äta och så), men det är ju 10 mil kortare, värdefulla mil att spara. Resan är ju lång nog som den är... Får se vad vi gör. Behöver ju inte bestämma oss förens vi är i Åsarna imorgon.

Ingen kommentarer: