onsdag 10. februar 2010

Vi har hämtat vår nya bil och Emma har ett lägenhetsspan :)

Idag har vi lämnat ifrån oss vår gröna Opel och hämtat vår nya svarta Reunalt. Den var blänkande ren när vi fick den, men det varade inte länge på motorvägen.

Redan första turen var vi tvungna att ta fram instruktionsboken. Det är en del tekniska finesser som man måste sätta sig in i på bilen (får väll ta med mig instruktionsboken in och läsa lite en dag snart).

Man sitter jätte skönt i bilen och den är fin att köra.

Terje och jag hämtade Therese tidigt på skolan (fick ledigt från fritids). Så åkte vi inom McD för en "hälsosam" lunch innan vi åkte vidare till Drøbak. Där skulle Therese byta en Barbiedocka (fick en hon redan hade), och jag skulle hämta ut ett paket från Libero. Therese tyckte om glastaket i bilen och gillar att hon sitter så högt och kan se ut.

I Drøbak bytte Therese Barbien i några Polly pocket dockor med hästar och en rosa soffgrupp till dockhuset. Och så fick jag hämtat ut paketet från Libero. I den var det et litet paket blöjor, ett paket med våtservetter, några engångs skötbordunderlägg, en liten flaska med babyolja, en söt leksak till att hänga över vagnen och en liten vit bomullsmössa. trevligt :)

Emma har spanat på finn.no efter lägenhet sedan hon fick jobbet i Vestby. Det har visat sig vara ganska svårt att hitta något passande (det vill säga något som ligger bra till, inte kostar allt för mycket i månaden och som ser trevligt ut). Igår hittade Emma dock en lägenhet som ligger i kort gångavstånd från oss (se kartan, klicka på den för att få se den i större format).

Emma kastade sig på telefonen och ringde. Hyresvärden blev lite förvånad då han lagt ut annonsen bara någon minut tidigare. På måndag skall Emma komma på visning.

Klicka här för att sebilder av lägenheten/ annonsen på Finn

2 kommentarer:

Cia sa...

Så mysigt att lägenheten har en liten uteplats.

Visst är det åt det hållet man kan gå stigen genom skogen till Therese skola. I sådana fall är det ju supernära. Skoj!!!

Sara sa...

det ser ut att vara en trevlig lägenhet, hoppas du får den Emma!