onsdag 22. oktober 2008

Sömn är en brist vara just nu

Var vaken i 25 timmar (med nattvakt), sov fyra timmar och åkte sedan på personalmöte på jobbet. Sedan gick det i ett med allt där hemma och sedan träning på Friskis & Svettis... och så ännu en nattvakt. Börjar känna av sömnbristen nu. Det skall verkligen bli skönt att få sova några timmar snart.

I kväll skall Terje och jag på styremöte i VHK.

I morgon skall jag på skolan. Vi börjar på en ny modul som heter "Saksbehandling og organisasjonslære". Kursen är uppdelad i två delar. Vi börjar med "Rettsanvendelse, saksbehandling og myndighetsutøvelse i offentlig tjenesteyting" och de sista veckorna innan jul har vi den andra delen med "Arbeid med grupper, organisasjoner og nettverk". Det blir det sista vi gör tillsammans med klassen. Efter den här modulen väntar den avslutande "faglige fordypningen" (praktik + bachelor uppsats).

Efter skolan skall jag på dagisets försäljning (i förbindelse med FN-dagen). Therese har bland annat gjort en drömmfångare.

När vi är färdiga där åker vi hem och väntar på att vårt besök skall komma. Mamma, mormor, morfar och Vivian skall vara hos oss fram till söndag :)

1 kommentar:

Sara sa...

Anna, jag blir så matt bara av att höra hur ni har det ;-) Sov så snart du kan! Och försök avveckla de åtaganden ni har i ert liv som inte är absolut nödvändiga -ett litet tips från en som vet hur ont stress kan slå tillbaka.
Ta hand om er! Kramar från Sara.