søndag 4. oktober 2009

Idag har vi besökt Mishelle m/ familj på Riksen

Idag har vi varit och besökt Mishelle på Rikshospitalet. Hon var sliten och slapp, men i gott humör. Terje och jag fick många smil :)

Mishelle har kommet sig relativt bra. Hon pratar lite, men har några förlamningar i svalget som gör det lite svårt. Varje dag tränar hon kroppen för att hålla igång.

I morgon skall hon läggas i narkos (för vilken gång den nu är, har tappat räkningen, stackars liten). Då skall alla stygn från operationen tas och man skall lägga in en ny sond när hon ändå är i narkos (den hon hade blev tät idag, så man tog bort den).

Hon är tapper lilla Mishelle. Första rundan med cellgift är färdig, nästa runda startar om ca 10 dagar. Efter den kan vi få svar om cellgiften fungerar - dvs om den får tumörerna att sluta växa.

Dom stora tjejerna lekte så fint inne på lekrummet tillsammans. Där fanns det mesta du kunnde tänka dig att leka med. Tror dom hade kunnat lekt tillsammans hela dagen om dom hade fått lov.

Tjejerna skall dock få umgås lite till veckan. Terje har stora planer om att ta med dem på bio och se Knerten (norsk barnfilm) som nyss haft premiär.

Ingen kommentarer: