fredag 20. november 2009

Vår krassliga familj.

Från Rikshospitalet får vi rapporter om att Mishelles allmäntillstånd är relativt bra. Hon är färdig med sin fjärde runda med cellgift och håller på med sjukgymnastik/ träning varje dag.

- Humöret är det inget fel på, hon är en sann kämpe! :)

Tyvär visade inte måndagens MR bilder det vi hade hoppats på. Det var ingen förändring sedan sist. Några celler hade växt och andra hade minskat - men totalen var den samma. Nu rådför sig läkarna på riksen med utländska specialister inför den vidare behandlingen.

Vi har inte besökt Mishelle på flera veckor. Sjukhuset har infört besöksförbud eftersom man är rädda för smitta. Mishelle (och de andra barnen på avdelningen hon ligger på) har ju inget imunförsvar alls efter alla cellgiftskurer. Så i dessa svineinfluensa-tider är man extra restriktiva.

För fler bilder av Mishelle, besök familjens blogg: http://zuvi-info.blogspot.com

Min tvåbenta dotter (Therese) har varit hemma från skolan idag. Hon klagade på ont i halsen på morgonen och på ont i magen igår eftermiddag, men det gick över. Idag hade hon lite feber, men har inte varit i dålig form. Hon har ritat, målat, skrivit, läst(!) och bakat med lera hela dagen idag. Terje har kännt av någonting av det av det samma under veckan som har gått, men det bryter liksom inte ut.

Min fyrbenta dotter (Tamina) blir "tempad" morgon och kväll. Så långt ser det bra ut. Ingen feber och hon går bra på benet. Jag har bytt bandage idag. Humöret är dock "explosivt". Hon har en del energi som hon inte får utlopp för. Men är ändå en snäll och lättsam pasient (på trots av ett kraftigt "PMS-syndrom").

Ingen kommentarer: