onsdag 17. desember 2008

Bättre köpt (fusk) än inget alls...

Visst är London otroligt söt på det här kortet?! ;)

Hon har själv kommit på att hon inte vill sova i sitt hus längre, utan flyttar all bomull ner (hon har två våningar i sin bur). Där nere har hon bäddat till det så mysigt med bomull och sågspån. Golvet på den övre våningen är genomskinlig, så man kan se hur hon ligger där som om boll och sover ;)

Sover gör hon mycket och länge, men lite motion ser vi till att hon får. Hon springer som en (kanon)kula i sin hamsterboll :)

I ett desperat försök att få lite julstämning - med uppgift att skriva, massor med jobbvakter, ett hus fullt av rot och dammråttor och julklappar kvar att fixa... allmänt stress med andra ord, så är inte julstämningen direkt på topp. Därför pyntade Therese och jag några pepparkakor idag. Köpta sådana... Men i alla fall :)

I morgon har jag lovat att vi skall sätta ihop (det köpta) pepparkakshuset och pynta det, och om jag orkar så kan vi kanske kavla ut lite pepparkaksdeg (också köpt...) och baka några egna pepparkakor :)

Tycker ni att ni ser ett mönster här? Allt är köpt... lite fusk, men det måste till i en stressad vardag. Har dock STOOORA planer om att baka lussekatter snart. Hade egentligen tänkt att göra det till Lucia, men jag hade inte en chans. Planen nu är att ta det på fredag :) Har köpt in allt till baket -så det finns hopp om att vi (Therese och jag) skall få det till :)

Till sist en bild från Friskis & Svettis träningen igår.

Det sista halvåret har vi haft träningar i "Pepperstad grendehus" (byggdegård), eftersom gymnasieskolan i Vestby blir ombygd/utbyggd. I februari skall skolan efter planen vara färdig, så vi kan få komma tillbaka till gymnastiksalen (med lite bättre golv och större plats).

Ingen kommentarer: