onsdag 3. desember 2008

Therese har mycket spännande som sker framöver...

I morgon kväll skall Therese på "nissefest på låven" hemma hos Thor Andre, en kille som går i samma förskolegrupp som Theresen (det är bara förskolebarnen som skall dit). Där skall dom bland annat få äta risgrynsgröt, hoppa i höet och klappa djuren i ladugården. Och kanske kommer "fjøsnissen" också... vem vet ;)
- Det blir en fin kväll med andra ord!

Nästa vecka skall förskolegruppen åka tåg in till Oslo på tisdagen. Där skall dom bland annat skänka en julklapp (baganad leksak, kläder etc.) och titta på julgranen på Universitetsplassen. Dagisfröknarna tar med mat och dricka som dom kan fika i Oslo :)
- Det är barnen i förskolegruppen som har önskat sig att dom skall få åka tåg.

Vi har ännu inte fått någon information (vad jag har fått med mig) om Luciafirandet på dagis. Men det skall ju vara på morgonen fredag den 12 december. Jag kommer att komma försent på föreläsningen/skolan den dagen, men det är det värt!

På Lucia dagen (lördagen den 13:e december, om någon nu skulle tvivla) skall vi ha lite jul-spex på stallet. Det kommer att bli gulligt Luciatåg med små ponnyer och barn (barnen som rider på ponnyridskolan). Det blir julgröt, pepparkakor, glögg och barnridning (så Therese får vara med och rida lite hon också om hon vill). Och så skall vi ju ha gymkhana lag-stafett. Både Terje och jag skall vara med (fast inte på samma lag).

Troligen kommer mitt lag att använda Tamina som laghäst. I så fall måste hon matcha vårt lags tema som är "glitter og stas" (dvs. glitter, glitter, mera glitter, lite "bling, bling" och mera glitter).

2 kommentarer:

Cia sa...

Låter som en mysig december. Visst var Therese på sådan där logfest förra året också. Känner igen temat. Lycka till med tävlingen, du kanske skulle ha köpt det där rosaglittrande hovfettet med jordgubbssmak ändå.

Anna Andersson sa...

Ja, kanske det ;)
- Men om det smakar jordgubbe vet jag inte... (kanske Tamina börjar slicka sina hovar i så fall, he he).

Det stämmer att Therese var på nissefest på låven även förra året - Vad du minns bra!!