mandag 28. april 2008

En tråkig dag

- Passande beskrivning av dagen idag...

Vaknade när Terjes klocka ringde i morse. Han stog upp med Therese och gav henne frukost innan han for på jobb. Jag somnade om och vaknade halv tolv(!!), då var jag illamående och slapp.

Fick samla krafter till att köra Therese till dagis och åkte sedan till stallet för att göra det mest nödvändigaste där. Ringde och sjuk anmälde mig på jobbet. Skulle ha jobbar kvällsvakt idag, men det blev inte så. Hade planer om att packa upp en del här hemma (före jobb), men det blev inte så heller. Har bara legat på soffan hela dagen. Slötittat lite på tv och halv dösat. En riktigt tråkig dag :(

Terje är inte eller i någon bra form, men han har hållt ut och arbetat hela dagen- Therese är dock i fin form. Hon har varit så söt och omtänksam mot sina sjuka föräldrar ikväll. Go jenta vår ;)

2 kommentarer:

Sara sa...

Stackars er! Det är trist att vara sjuk...
Jag såg att du efterlyste en växt (någon blogg nedan). Det är kaprifol som ni har. Den blir jättefin med vackra, nästan orkidé-liknande, blommor. När det kommit mer blad så du ser vilka grenar som är döda så kan du klippa bort de döda grenarna. Kaprifoler är den enda svenska (kanske också enda nordiska?) lianen, den behöver stöd i form av något att klättra på eller så kan du binda upp den mot något.
Krya på er!

Anna Andersson sa...

-Kul att få veta vad det är för växt :)

Bra att man har en biolog i familjen :)Kaprifolen skal den naturligtvis få fortsätta leva (och blomma).