onsdag 16. april 2008

Værmeldingen :>

Tjoho,

Tenke legge ut et lite 10-dagers varsel om været på Pepperstad. Ikke lenge før trærne skyter fart med sommerpelsen sin nå :>



Hyggelig og se at våren nærmer seg med stormskritt, og det skal bli HERLIG å nyte den i vårt nye hus. Gleder meg til å pusle i hagen, ordne og fixe litt.

Men ikke alt er like hyggelig i Vestby, i dag tror jeg de fleste med barn i Vestby har fått SMS på telefonen sin, en uhyggelig påminnelse om hvilke farer som kan ligge på lur for små barn.

Fra Moss Avis:
Advarer mot mann som lokker til seg småjenter

Politiet i Vestby jobber med å undersøke et mulig kidnappingsforsøk. Foreldrene i kommunen advarer hverandre etter at en mann skal ha forsøkt å lokke en seks år gammel jente inn i en bil på Pepperstad.
Les hele saken her

Vi får håpe at de får tak i denne personen, eller at han har blitt skremt vekk i fra området. Tok for sikkerhetsskyld en prat med Therese i dag, og forklarte litt om at hun ikke måtte stole på folk hun ikke kjente, og at om noen spurte henne om noe lignende, måtte hun IKKE bli med uten å ha pratet med mamma og pappa først. Tror hun skjønte en del, men litt vanskelig emne, for man vil jo ikke skremme, og ikke virke som om man er sinna eller ikke stoler på henne. La derfor mer vekt på at om noe slikt skulle skje, måtte hun spørre mamma og pappa først, og så gå vekk. Så får vi legge inn mer og mer av slikt i dagene fremover, slik at hun virkelig forstår...

1 kommentar:

Emma sa...

Fy vad hemskt!!! Håll hårt i er lilla tjej. Man tänker ju direkt på Engla, och tänken på att det ska hända Therese går inte att få in i huvudet. Vill gärna ha uppdatering om vad som sker i fallet.

Är jättesugen på att få komma och hälsa på i ert nya hus!! KRAMAR!!!