fredag 28. november 2008

Skola, IKEA, Vinterbro, ridtur...

Efter föreläsningen idag så mötte jag upp Therese och mamma på Ikea Furuset. Dom firade 10 års jubileum den här veckan.

I restaurangen kunde man köpa 10 köttbullar med potatis, sås och lingonsylt för 10 kr :)
- Så jag fick god och billig mat!

I tillägg fick vi marsipantårta och kaffe efter maten.






Therese bad om att få leka en stund i "småland", så jag lämnade in henne där i en halvtimme. Hon hade jätte kul.

Åldersgränsen för att få lov att leka i Småland är 3-6 år, så hon är ju faktiskt snart för "gammal" för att få lov att leka där(!?!). Tycker det är konstigt att gränsen går vid 6 år... tycker den borde vara högre.

Den här bänken gillade jag jätte mycket (arbetsbänken "Tvätta", 1.250 kr). Om man hade skruvat fast den i golvet så hade det kanske löst vårat problem med tvättmaskinen som dansar runt.

Tycker också att tvättkorgen "Tvätta" (575 kr), till vänster om tvättmaskinen på kortet, var snygg.

Vill ha :)

Julgran på Vinterbro...

Vi stannade på Vinterbro køpsenter på vägen hem. Therese tittade i leksaksaffären och hittade naturligtvis massor som hon vill ha. Populärast värkar Barbie dockor från Barbiefilmerna vara, men också större dockor som kan prata

Det blev en kvällstur i mörkret för Tamina och mig idag. Jag har ännu inte fått köpt nya batterier till min pannlampa, så det är verkligen nattsvart... Men idag red jag lite på anläggsvägen som går paralellt med E6 - och då får jag ljus från vägbelysningen.

Tamina och jag har många reflexer när vi rider ut. Tamina har på alla fyra benen, reflexridtäcke och reflexbrösta. Jag har reflexväst, reflexer på jackan och på hjälpen... Så vi syns!

Jag köpte pepperkaksdeg, Annas pepparkakshus (märket Anna) och de här små lamporna på Ikea idag. Det blev jätte mysigt när det lyser i vasen.

Ingen kommentarer: