torsdag 29. april 2010

En vitklädd ängel

Det var en vacker liten ängel som vi tog avsked med på Fredrikstad sykehus (SØF) onsdag kväll. Mishelle såg så fredfull ut där hon låg med ett tänt ljus och lugn musik från en cd-spelare. Melissa och Zulema hade varit ute tillsammans med en av sjuksköterskorna på eftermiddagen och köpt kläder till Mishelle. Melissa hade bestämt att Mishelle skulle ha vita kläder eftersom hon var en ängel nu.

Skönt att veta att Mishelle slipper ha ont nu, men så otroligt ont att hon inte skall vara med oss längre, att vi har förlorat vår humörfyllda och charmiga tjej. Vi sörjer den stora förlusten med Vidar, Zulema och Melissa.

Vi måste få lov att skryta av personalen på SØF som har varit/är helt otroliga. Dom har verkligen varit ett stor stöd för hela familjen och har tagit så gott vara på alla under hela inläggelsen och nu efter att Mishelle hade somnat in. I rummet bredvis Mishelle hade man gjort iordning ett rum för oss anhöriga med soffor, mat och dricka. Sjuksköterskorna lekte med Melissa och Therese på förskolerummet. Therese var inne hos Mishelle flera gånger. Hon och Melissa gick lite fram och tillbaka. Dom lekte lite och så var dom inne och tittade på Mishelle igen innan dom på nytt sprang ut och lekte.

Ingen kommentarer: