lørdag 17. april 2010

Matchande systrar

Therese och Tuva är bägge två klädda i nyckelpigor och matchar varandra idag :)

Här sitter lillasyster i famnen till sin storasyster som spelar Nintendo. Tuva var tålmodig i hela 5 minuter (så mamman hann få i sig sin frukost).

Efteråt gick vi tre ut på promenad (Therese cyklade). Vi gick nästan runt hela Pepperstad och stannade på vägen vid dagiset där vi bodde förut för att Therese ville klättra och gunga lite på lekplatsen.

Uteplatsen och lekområdet till Pepperstad barnehage är totalt tragiskt. Urtrist och förfallet. Hoppas verkligen kommunen rustar upp där, för det behövs.

Vi var ute ganska länge och när vi kom hem från vår promenad dröjde det inte länge innan Terje också kom hem (han jobbar mycket den här veckan pga ett mopedkurs). Therese och Terje åkte iväg till Fredrikstad för att hämta Melissa som skall övernatta hos oss i natt.

Medans dom var på sjukhuset så vaknade Mishelle till en liten stund och satt lite i Vidars famn ute i korridoren. Hon orkar dock inte så mycket utan villa snart tillbaka i sängen igen. En kort glimt av vår lilla go tjej.

Till sist...

Ett bildbevis på några av våra tullipaner som saknar blad. Någon har nämligen ätit upp dem. Grrrr! Jag misstänker rådjur.

Påskliljorna verkar stå säkert, dom har i alla fall ingen knaprat på ännu.

Någon som har en "rådjurs-skrämma" att låna ut(j.f. fågelskrämma)?

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är säkert rådjur, som det ser ut på bilden. Blodmjöl är effektivt men jag har också hört att ett par CD-skivor upphängda i snören kan hjälpa. Rådjuren tar den vita CDn för bakdelen på ett rådjur som flyr och då gör de det med. Påskliljor är giftiga det är därför du får ha dem kvar.
Hälsar Margareta