søndag 18. april 2010

Söndag med aprilväder

Här bor Emmas brevlåda
- och hon har redan fått sin första post :)

Emma har redan sovit flera nätter i sin nya lägenhet. Det är väldigt ovant och tomt att inte ha henne här hemme hos oss, men hon bor som tur är inte så långt borta. Idag sms:ade vi varandra på förmiddagen och bestämde att vi skulle gå på promenad ner till Vestby tillsammans. Vi gick en fin runda och var ute en timme.

När jag kom hem passade Terje och jag på att kratta på sidan av huset och samlade ihop lövhögarna medan den lilla ängeln sov sött i sin vagn. Tuva sov i nästan tre timmar sedan var hon hungrig och både ammade och fick lite tillägg. När vi gick in började det att hagla, så kom det några blöta snöflingor innan solen kom fram och det var fint väder igen. Riktigt aprilväder med andra ord.

Therese och Melissa har haft en fin övernattningshelg. Det blev väll kanske lite lite sömn (somnade sent och vaknade tidigt), men dom har lekt så fint tillsammans hela tiden.

Melissa har velat hålla på en hel del med Tuva den här gången. Hon satt bland annat länge och underhöll Tuva när hon låg en liten stund i sitt babygym.

Therese och Melissa skrev en sång tillsammans idag - som jag tar mig friheten att återge i text här på bloggen (för den var så fin):

"En, to, tre, fire, fem, seks, syv, åtte, ni, ti, elve, tolv, tretten, fjorten, femten, sejsten, søten, atten, nitten...
Alle vil lære tall di skriker etter å få lære tall...
Når jeg har fri bruker jeg tiden på å lære tall...
Alle syns at tall er gøy, det syns vi å..."

En sång för läraren på skolan, eller vad säger ni ;)

Ingen kommentarer: