søndag 25. april 2010

Sjukhusbesök i Fredrikstad

Idag har vi varit i Fredrikstad och hälsat på Mishelle med familj på sjukhuset. Mishelle har hög feber på grund av infektion i kroppen. Man undrar hur länge hon skall orka kämpa. Mishelle har visat en helt otrolig faighter vilja. Tänk om hon haft en chans... om cansern bara blivit upptäckt tidigare, då hade hon tagit knäcken på alla elaka tumörer det är jag helt säker på.

Det var fint att få träffa henne igen. Har inte sett henne på två månader. Sist jag träffade henne var när hon kom och besökte Tuva och mig på BB (i våningen över där hon ligger inlagd nu). Då var hon sitt vanliga jag, humörfylld och charmerande. Nu är hon så dålig och får starka smärtstillande och lugnande mediciner så hon orkar ens gråta när hon vill det. Stackars fina tjejen vår.

Hela dagen idag har familjen räknat ner timmarna till tolvslaget i natt - då skall Mishelles treårsdag firas med ljus i födelsedagstårta (i Vidars sista statusmeddelande på Facebook skriver han att sjuksystrarna bakar tårta).

En stolt storasyster kör barnvagnen med Tuva till sjukhuset. Bamse liftar i korgen under vagnen :)

Therese var inom Mishelle en liten tur och gratulerade henne med födelsedagen i förskott. Sedan lekte Therese med Melissa i nästan fyra timmar och hade det fint tillsammans. Dom spelade spel, åkte trehjuling i korridorerna, lekte på förskolerummet m.m.



Ingen kommentarer: